استرالیا: برای حمایت از تایوان، قولی به آمریکا ندادیم-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

استرالیا: برای حمایت از تایوان، قولی به آمریکا ندادیم

وزیر دفاع استرالیا می‌گوید که ذیل معاهده امنیتی سه‌جانبه با آمریکا و انگلیس، دریافت زیردریایی‌های اتمی منوط به حمایت این کشور از تایوان نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر. «ریچارد مارلس» وزیر دفاع استرالیا بامداد یکشنبه گفت که کشورش هیچ قولی به آمریکا درخصوص حمایت از تایوان، در ازای دریافت زیردریایی‌های اتمی نداده است.

 

مارلس در مصاحبه با شبکه «اِی‌بی‌سی» توضیح داد که آمریکا هم هیچ تعهدی از استرالیا برای حمایت از تایوان در برابر هرگونه تهاجم احتمالی، ذیل معاهده امنیتی سه‌جانبه درخواست نکرده است.

 

از سوی دیگر «آنتونی آلبانیزی» نخست وزیر استرالیا گفته که این برنامه با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری طی چهار سال آینده برای توسعه پایگاه زیردریایی‌ها و کارخانه‌های کشتی‌سازی این کشور و همچنین آموزش کارگران ماهر آغاز می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، استرالیا همچنین قرار است ۳ میلیارد دلار برای توسعه ظرفیت کشتی‌سازی آمریکا و انگلیس، با تمرکز بخش عمده این پول برای سرعت بخشیدن به تولید زیردریایی‌های کلاس ویرجینیا، اختصاص دهد.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.؟ فارس

ارسال نظر