شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

استرالیا: برای حمایت از تایوان، قولی به آمریکا ندادیم

وزیر دفاع استرالیا می‌گوید که ذیل معاهده امنیتی سه‌جانبه با آمریکا و انگلیس، دریافت زیردریایی‌های اتمی منوط به حمایت این کشور از تایوان نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر. «ریچارد مارلس» وزیر دفاع استرالیا بامداد یکشنبه گفت که کشورش هیچ قولی به آمریکا درخصوص حمایت از تایوان، در ازای دریافت زیردریایی‌های اتمی نداده است.

 

مارلس در مصاحبه با شبکه «اِی‌بی‌سی» توضیح داد که آمریکا هم هیچ تعهدی از استرالیا برای حمایت از تایوان در برابر هرگونه تهاجم احتمالی، ذیل معاهده امنیتی سه‌جانبه درخواست نکرده است.

 

از سوی دیگر «آنتونی آلبانیزی» نخست وزیر استرالیا گفته که این برنامه با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری طی چهار سال آینده برای توسعه پایگاه زیردریایی‌ها و کارخانه‌های کشتی‌سازی این کشور و همچنین آموزش کارگران ماهر آغاز می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، استرالیا همچنین قرار است ۳ میلیارد دلار برای توسعه ظرفیت کشتی‌سازی آمریکا و انگلیس، با تمرکز بخش عمده این پول برای سرعت بخشیدن به تولید زیردریایی‌های کلاس ویرجینیا، اختصاص دهد.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.؟ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده